Ventseek zal de nieuwe dimensie zijn waarop mensen hun vrije tijd organiseren - op voorhand of, of op het moment zelf. Dit jaar zal een revolutionair interactief event-seeking platform worden opgericht.

Blijf op de hoogte en bereid jezelf voor
om het moment zelf te ontdekken.


Van hidden-gems tot grote concert hallen zal Ventseek je helpen om de beste evenementen te vinden aangepast aan jouw smaak ( op elk moment! ). De inhoud is kwaliteit, een gemotiveerde team & partners, jouw stad binnen handbereik.


We hebben lokale event-experts en journalisten aangeworven, die ervoor zorgen dat alles in goede banen loopt.

Dit platform is gemaakt voor de stad en onze partners maar vooral voor jou! We voorzien een gepersonaliseerd platform om jou te helpen je vrije tijd te organiseren.

Vele verrassingen moeten nog komen
We hebben verschillende clues over onze socials om ervoor te zorgen dat je ons met je e-mail kan voorzien zodat ons platform up-to-date blijft en wie weet krijg je vroeg of laat wel een van onze verrassingen.

We kijken er naar uit.

Oprichters

Joel Costa-Correa

David Engelhardt

Team

Estevao Pape

(CTO)

Alex Kupriyanenko

(Head Designer)

Vritkal

(Partner)Universiteitsunie van Belgie

De Universiteitsunie van Belgie. (UUB) Ben je op zoek naar contact met jongeren in verband met interessante events? Zoek niet verder. De UUB representeerd meer dan 1/3 (een derde) van alle studenten in Belgie. Al meer dan 20 opleidingsinstituten hebben de handen in elkaar geslagen om studenten op de hoogte te houden van interessante events in het land. Of nu een concert, een festival, een expositie of een performance is... bij de UUB kan alles!


Partners :


Contacteer ons

Voor gebruikers

Volg ons!

Ventseek kijkt er altijd naar uit om met gemotiveerde partners/evenementen te werken. Solliciteer om deel uit te maken van de community!

Voor partners

Verspreid uw advertenties met ons:communication@ventseek.com